fbpx

KORTING voor B-keus / 2e sortering / B-kwaliteit

Dit is een korting die die u ontvangt omdat u met wat mindere kwaliteit genoegen neemt. Anders dan andere aanbieders noemen wij deze variant geheel afzonderlijk, we willen namelijk niet dat de consument -onterecht- veronderstelt A-kwaliteit te kopen. 
Wij bieden voor nieuwe materialen in principe altijd eerste kwaliteit aan en nieuwe materialen -m.u.v. nieuwe betontegels- voldoen aan de strenge eisen die gelden voor KOMO-keur. 

B-keus materialen zijn veelal materialen die er goed uitzien en volledig functioneel zijn maar ze voldoen b.v. wat betreft de kleurstelling niet geheel aan de normen voor KOMO. Of er zit wat beschadiging aan enkele klinkers omdat tijdens het productieproces een kiezelsteen verkeerd in de mal heeft gezeten. Veelal zijn het kleine tekortkomingen die de functionaliteit van het materiaal totaal niet beïnvloeden, maar er mag gewoon geen KOMO-label op worden geplakt omdat ze niet helemaal perfect zijn. Dit soort 'mislukte' partijen worden in voorkomende gevallen aangeboden als 'B-keus' tegen een gereduceerde prijs. In onze winkels zult u enkele partijen van B-kwaliteit tegenkomen. Anders dan enkele sommige andere aanbieder vermelden wij ALTIJD dat het 'B-keus' betreft.

BESCHIKBAARHEID

De beschikbaarheid is altijd 'onder voorbehoud' en hangt af van het feit of er recent bij de fabrikant een mislukte productie heeft plaatsgevonden. Heeft u belang bij B-keus materialen, dan kunt u een 'vrijblijvende aanvraag' (knop rechtsboven) daartoe bij ons indienen. Wij kijken dan wat er actueel beschikbaar is en informeren u vrijblijvend. In voorkomende gevallen bieden we B-keus in onze winkel aan. Er staat dan duidelijk vermeld dat het om B-keus gaat. Realiseer u wel dat u in één keer de juiste hoeveelheid gaat kopen, later passende B-keus erbij zoeken is vaak lastig.