KORTING NIEUWE BETONTEGELS + NIEUWE BETONKLINKERS + BETONBANDEN

Sommige klanten weten precies wat ze willen en hebben eigenlijk onze tussenkomst niet nodig. Die specifieke klant is gebaat bij een snelle afwikkeling tegen een zo scherp mogelijke prijs. Deze klanten die op zoek zijn naar eerste keus nieuwe betonklinkers, betonbanden of betontegels verwijzen we graag naar onze zelfbediening 'KLINKERDIRECT.nl' (daar vindt u alleen eersteklas materialen, géén nieuwe b-keus). 

Bent u wel op zoek naar nieuwe b-keus materialen, dan bieden we die NIET aan via de selfservice maar alleen via KlinkerCentrale. U kunt het verstandigst contact met ons opnemen of eerst in onze winkels kijken. Anders dan andere aanbieders presenteren wij deze b-keus materialen dus niet standaard als 'nieuwe materialen'. N.a.v. uw verzoek kijken we wat er op dat moment als b-keus beschikbaar is en dan krijgt u dat ook als b-keus aangeboden.  

KORTING door zelfbediening/selfservice
Voor nieuwe betontegels, nieuwe betonklinkers en nieuwe betonbanden hebben wij een selfservice beschikbaar onder de naam 'KLINKERDIRECT.nl' .
U regelt zéér voordelig zelf de bestelling en de betaling.   

Bestellen of vrijblijvend (aan)vragen via de knop rechtsboven <vrijblijvend (aan-)vragen/bestellen> kan natuurlijk ook. U ontvangt altijd éérst een prijsopgave. 

Of u nu kiest voor nieuwe betontegels of betonklinkers, denk er aan om -indien ook nodig- voordelig (ophoog-)zand e/o opsluitbanden mee te bestellen.

Voor gebruikte betontegels hebben we de <selfservice gebruikte tegels> beschikbaar voor een zelfbediening met korting. Bestellingen gebruikte terrastegels kleiner dan 55m2 kunnen zelfs alleen via de <selfservice gebruikte tegels> worden geplaatst. 

Wij bieden stoeptegels / terrastegels / tuintegels / betontegels / trottoirtegels op 3 manieren aan;

-gebruikte betontegels waar het niet zo nauw komt en b.v. een lik verf mag aanwezig zijn, voordelig te bestellen via de <zelfbediening gebruikte betontegels>
-gebruikte betontegels of nieuwe b-keus met een keurig uiterlijk of juist met een specifiek uiterlijk, via de <winkel gebruikte en b-keus betontegels>
-nieuwe betontegels die rechtstreeks af fabriek worden geleverd via de <zelfbediening NIEUWE betontegels>

Bestellen of vrijblijvend (aan)vragen via de knop rechtsboven <vrijblijvend (aan-)vragen/bestellen> kan natuurlijk ook. U ontvangt altijd éérst een prijsopgave.