WELKOM !

Fijn dat u hier even komt kijken. Graag wil ik mijzelf en "KlinkerCentrale" aan u voorstellen. Ik ben Jos Schenning en ben met het bedrijf 'Brima-Handel' al geruime tijd actief als wederverkoper van gebruikte en incourante materialen in de meest brede zin van het woord.
Voor deze activiteit verwijs ik u graag naar onze website www.brima-handel.nl.

Een wezenlijk onderdeel is de 'verkoop van nieuwe én gebruikte betonklinkers, gebakken klinkers en overige bestratingsmaterialen'. Ons streven om GEBRUIKTE betonklinkers of gebakken klinkers direct bij het rooien op transport naar de nieuwe eigenaar te zetten is succesvol. Daarnaast leveren we NIEUWE betonklinkers, terrastegels en gebakken klinkers rechtstreeks vanaf de fabriek. Beide benaderingen resulteren in lage kosten en dus voor u onze lage prijzen. Door dit succes is dit onderdeel afgezonderd van BRIMA-Handel en opereert met een zelfstandige naam: "KlinkerCentrale".

Omdat we een stabiele groei willen realiseren zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe leveranciers. Door gebruik te maken van het internet hebben we afnemers door het heel Nederland en daar buiten. Mocht u zelf actief zijn als infra-bedrijf of wegenbouwer, is het wellicht ook voor u interessant om een samenwerking met KlinkerCentrale te overwegen! Het maakt daarbij niet uit waar u bent gevestigd, ons werkgebied beslaat heel Nederland. 

Wilt u meer weten, kijk dan hier voor onze werkwijze. Referenties zijn op te vragen bij diverse infra- dan wel wegenbouwbedrijven, vraag ons naar de namen.

Ook interesse?? Neem even contact op en we maken een vrijblijvende afspraak.
Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet,

 Jos Schenning.